Softfun Mini’s Colour Pack ‘Jewel’

15,95

Er is een gratis haakpatroon verkrijgbaar van de ”Sibling Snakes” speciaal gemaakt voor dit pakket, Engels- en Nederlandstalig. Uit één pakket kunnen twee slangen worden gemaakt. U vind het patroon hier:  https://simysstudio.blogspot.com/2020/11/free-sibling-snakes-crochet-pattern.html

Categorieën: ,

Beschrijving

Superleuk om jezelf of een vriendin cadeau te doen !

12 schattige, op kleur gesorteerde mini-bolletjes om leuke projectjes mee te maken.

Scheepjes Softfun is een veelzijdige katoen en acryl mix in gewichtsklasse DK. Het garen voelt zijdezacht aan, heeft de ademende kwaliteit van katoen, maar is dankzij het acryl lekker licht en bovendien sterk en gemakkelijk in onderhoud. Die combinatie maakt Scheepjes Softfun bij uitstek geschikt voor de meest uiteenlopende haak- en breiprojecten: van babykleertjes tot truien voor volwassenen en van zeer diverse modeaccessoires in allerlei vormen en maten tot knuffels en woonaccessoires. Scheepjes Softfun is bovendien uiterst geschikt voor inbreiwerk, zoals Fair Isle-patronen. Kortom, dit garen is een ware duizendpoot! De aanbevolen naalddikte is 3.50-4.00mm. Een mini bolletje (cutie pie) Softfun weegt 20 gram en heeft een looplengte van 56 meter.

Scheepjes Softfun is verkrijgbaar in 5 inspirerende kleursorteringen bestaande uit 12 x mini bolletjes van 20 gram: Pastel, Jewel, Rich, Rainbow en Cloud.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Softfun Mini’s Colour Pack ‘Jewel’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *