Retourinformatie

De consument heeft conform de Wet kopen op afstand het recht van retour binnen 14 werkdagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kan de consument een via de webwinkel geleverd en betaald product retourneren waarbij de aankoopprijs inclusief verzendkosten terug word betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument, waarbij de geschatte verzendkosten € 6,95 bedragen. Zie voor volledige tarievenlijst de website van PostNL.

Wat zijn de voorwaarden voor het recht van retour.

  • Het product mag niet gebruikt zijn en moet nog verkoopbaar zijn. (Consument moet product wel kunnen bekijken, maar niet in gebruik nemen).
  • Het moet onbeschadigd, en compleet zijn en in een deugdelijke verpakking retour gestuurd worden.
  • Het recht van retour geldt niet voor aankopen die speciaal, op bestelling zijn gemaakt en zijn derhalve maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht.
  • Het recht van retour geldt niet voor een dienst waarmee de verkoper met instemming van de consument is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken.
  • Het is aan leverancier om te bepalen of een product onderhevig is aan waardevermindering en/of gebruikskosten. Dit kan van toepassing zijn bij een beschadigingen aan het product.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden gecrediteerd, na ontvangst van de producten op onze afdeling retouren.

Retouradres

Yvonne Creatief
Middelweg 6
2957 TG Nieuw-Lekkerland