Geplaatst op

Handwerkdagen Rijswijk 28 & 29 september.

Wij zijn er klaar voor!

Uiteraard staan wij er weer met ons scherpgeprijsde breiwol en haakkatoen. Maar wat we ook graag onder uw aandacht brengen zijn onze garenpakketten voor de Dierenkrukken. Wij hebben supervoordelige garenpakketten samengesteld met een alternatief garensoort. Hierdoor zijn de pakketprijzen vele malen goedkoper dan het origineel! Kom een kijkje nemen en laat u verrassen door de geweldige dierenkrukken uit de haakboeken ‘Dierenkruk haken’ deel 1 en deel 2 van Anja Toonen

U vindt ons vooraan in het midden, kraam C04. Van harte welkom!

Geplaatst op

CREA-WEEKEND Rijswijk 7, 8 en 9 sept. 2018

De beursmaanden komen er weer aan. En daar hebben wij enorm veel zin in!!!

De eerstkomende beurs is het Creaweekend in Rijswijk op 7, 8 en 9 september, en natuurlijk zijn wij weer van de partij!

En deze editie pakt Wolkoopjes.nl flink uit…

we hebben een flinke ruimte tot onze beschikking om een gezellige ‘haak maar aan – tafel’ te creëren. De hele dag kun je aanschuiven met een eigen brei- of haakwerkje. Voor degenen die nog niet (goed) kunnen haken of breien zit er de hele dag iemand bij om jou te helpen bij al je vragen. En het kost je niets!!!

Ook hebben we deze keer een extra kraam die we vol gaan stapelen met partij-aanbiedingen. Dus voor een leuk prijsje kun je een enorme voorraad wol en katoen inslaan van goede kwaliteit. Wie wil dat nu niet…?!

Uiteraard kunt u ook weer terecht voor onze mooie Rio katoen, de nieuwste haakboeken, vulling, haaknaalden, breinaalden, veiligheidsoogjes, labels en nieuwe haakpakketjes. Dit alles weer zeer scherp geprijsd zoals u van ons gewend bent!

We hopen u te mogen begroeten op deze fantastische beurs, en u kunt ons vinden direct in het eerste linker gangpad vanaf de ingang. Wij staan alleen op vrijdag en zaterdag.

Actie entreekaarten: Bij iedere bestelling bij Wolkoopjes.nl ontvangt u een entreekaart voor deze beurs met € 3,- korting!

Van harte welkom!

 

De Broodfabriek in Rijswijk

Volmerlaan 12.

0

Je winkelwagen