Geplaatst op

Nieuw in ons assortiment, een echte topper: Rio 4

Voor iedereen die graag met Rio katoen haakt hebben we nu superleuk nieuws: de Rio 4 is nieuw op de markt!!!

Rio 4 van Lammy Yarns heeft dezelfde kleurtinten als de ‘gewone’ Rio, en bestaat ook uit 100% gemerceriseerd katoen. Eigenlijk is alles hetzelfde behalve….. ….. de dikte! De Rio 4 is geschikt voor naalddikte 4 – 4,5, heeft een gewicht van 50 gram en een looplengte van ca. 87 meter.

Wat je hier allemaal van kan maken? Teveel om op te noemen…. wat dacht je van een mooie deken, een prachtig vest of een lieve knuffel die veel groter uitvalt dan een knuffel die van ‘gewone’ Rio is gemaakt!

Wil je deze Rio 4 eens proberen? Dat kan nu gratis! De hele maand maart 2019 hebben wij een superactie: Bij een bestelling van minimaal 5 bolletjes Rio krijg je 1 bol Rio 4 cadeau!

Geplaatst op Geef een reactie

Crea Weekend Gorinchem

vrijdag 1- en zaterdag 2 februari is Wolkoopjes weer te bezoeken op de voorjaarseditie van het Crea Weekend in Gorichem. U kunt weer bij ons terecht voor ons scherpgeprijsde Rio haakkatoen. Ook willen we jullie graag de Mini-dierenkrukjes laten zien, dit is een variant op de grote dierenkrukken uit de haakboeken van Anja Toonen. Heeft u dit haakboek al? Dan hoeft u alleen maar een garenpakket en een handgemaakt minikrukje aan te schaffen en kunt u direct aan de slag! Verder hebben we ook alle benodigdheden bij ons om de hondjes te haken uit het boek ‘mijn hondjes van sokkenwol’. Wij haken ze alleen niet van sokkenwol, maar van….katoen! Nieuwsgierig geworden? Kom dan graag bij ons langs!

mini-dierenkrukjes
benodigdheden voor deze haakpatronen bij ons verkrijgbaar.
Geplaatst op Geef een reactie

Kerst Crea-weekend in Rijswijjk

Van 23 t/m 25 november wordt het jaarlijkse Kerst Crea-weekend in de Broodfabriek te Rijswijk georganiseerd.

Wolkoopjes.nl staat alleen op vrijdag 23- en zaterdag 24 november op dit Crea-weekend! 

Ook deze keer belooft het weer een leuke beurs te worden! U vind ons weer op dezelfde plek; bij binnenkomst gelijk het eerste pad links, vooraan, met twee kramen en een grote workshopruimte.

Wij promoten deze keer onze nieuwste binnenkomer: de gehaakte mini-dierenkrukjes!!! U kunt ze allemaal komen bekijken, en eventueel een leuk garenpakket uitkiezen om zelf een mini-dierenkrukje te gaan haken.

Ook kunt u weer deelnemen aan een leuke workshop. Deze keer gaan we een mini(kerst)krukje omhaken. Krijgt u er al zin in? Wij wel!!!

We hopen u weer te mogen begroeten.

Geplaatst op Geef een reactie

Handwerk & Quiltdagen, Brabanthallen Den Bosch

Wolkoopjes.nl staat van 15 t/m 17 november op de Handwerk & Quiltdagen. Deze worden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

U kunt ons vinden bij de ingang, direct 1e pad links, kraamnummer 165.

Wij staan er met onze prachtige katoengaren Rio, alle kleuren op voorraad! Ook gaan wij er met onze nieuwste binnenkomer staan: de gehaakte mini-dierenkrukjes !!! Komt u ze bewonderen? De garenpakketten voor deze mini-dierenkrukjes zijn dan ook bij onze kraam verkrijgbaar.

Tot ziens in Brabant!

Geplaatst op

Handwerkdagen Rijswijk 28 & 29 september.

Wij zijn er klaar voor!

Uiteraard staan wij er weer met ons scherpgeprijsde breiwol en haakkatoen. Maar wat we ook graag onder uw aandacht brengen zijn onze garenpakketten voor de Dierenkrukken. Wij hebben supervoordelige garenpakketten samengesteld met een alternatief garensoort. Hierdoor zijn de pakketprijzen vele malen goedkoper dan het origineel! Kom een kijkje nemen en laat u verrassen door de geweldige dierenkrukken uit de haakboeken ‘Dierenkruk haken’ deel 1 en deel 2 van Anja Toonen

U vindt ons vooraan in het midden, kraam C04. Van harte welkom!

Geplaatst op

CREA-WEEKEND Rijswijk 7, 8 en 9 sept. 2018

De beursmaanden komen er weer aan. En daar hebben wij enorm veel zin in!!!

De eerstkomende beurs is het Creaweekend in Rijswijk op 7, 8 en 9 september, en natuurlijk zijn wij weer van de partij!

En deze editie pakt Wolkoopjes.nl flink uit…

we hebben een flinke ruimte tot onze beschikking om een gezellige ‘haak maar aan – tafel’ te creëren. De hele dag kun je aanschuiven met een eigen brei- of haakwerkje. Voor degenen die nog niet (goed) kunnen haken of breien zit er de hele dag iemand bij om jou te helpen bij al je vragen. En het kost je niets!!!

Ook hebben we deze keer een extra kraam die we vol gaan stapelen met partij-aanbiedingen. Dus voor een leuk prijsje kun je een enorme voorraad wol en katoen inslaan van goede kwaliteit. Wie wil dat nu niet…?!

Uiteraard kunt u ook weer terecht voor onze mooie Rio katoen, de nieuwste haakboeken, vulling, haaknaalden, breinaalden, veiligheidsoogjes, labels en nieuwe haakpakketjes. Dit alles weer zeer scherp geprijsd zoals u van ons gewend bent!

We hopen u te mogen begroeten op deze fantastische beurs, en u kunt ons vinden direct in het eerste linker gangpad vanaf de ingang. Wij staan alleen op vrijdag en zaterdag.

Actie entreekaarten: Bij iedere bestelling bij Wolkoopjes.nl ontvangt u een entreekaart voor deze beurs met € 3,- korting!

Van harte welkom!

 

De Broodfabriek in Rijswijk

Volmerlaan 12.