Gepost op

Kerst Crea-weekend in Rijswijjk

Van 23 t/m 25 november wordt het jaarlijkse Kerst Crea-weekend in de Broodfabriek te Rijswijk georganiseerd.

Wolkoopjes.nl staat alleen op vrijdag 23- en zaterdag 24 november op dit Crea-weekend! 

Ook deze keer belooft het weer een leuke beurs te worden! U vind ons weer op dezelfde plek; bij binnenkomst gelijk het eerste pad links, vooraan, met twee kramen en een grote workshopruimte.

Wij promoten deze keer onze nieuwste binnenkomer: de gehaakte mini-dierenkrukjes!!! U kunt ze allemaal komen bekijken, en eventueel een leuk garenpakket uitkiezen om zelf een mini-dierenkrukje te gaan haken.

Ook kunt u weer deelnemen aan een leuke workshop. Deze keer gaan we een mini(kerst)krukje omhaken. Krijgt u er al zin in? Wij wel!!!

We hopen u weer te mogen begroeten.

Gepost op

Handwerk & Quiltdagen, Brabanthallen Den Bosch

Wolkoopjes.nl staat van 15 t/m 17 november op de Handwerk & Quiltdagen. Deze worden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

U kunt ons vinden bij de ingang, direct 1e pad links, kraamnummer 165.

Wij staan er met onze prachtige katoengaren Rio, alle kleuren op voorraad! Ook gaan wij er met onze nieuwste binnenkomer staan: de gehaakte mini-dierenkrukjes !!! Komt u ze bewonderen? De garenpakketten voor deze mini-dierenkrukjes zijn dan ook bij onze kraam verkrijgbaar.

Tot ziens in Brabant!

Gepost op

Handwerkdagen Rijswijk 28 & 29 september.

Wij zijn er klaar voor!

Uiteraard staan wij er weer met ons scherpgeprijsde breiwol en haakkatoen. Maar wat we ook graag onder uw aandacht brengen zijn onze garenpakketten voor de Dierenkrukken. Wij hebben supervoordelige garenpakketten samengesteld met een alternatief garensoort. Hierdoor zijn de pakketprijzen vele malen goedkoper dan het origineel! Kom een kijkje nemen en laat u verrassen door de geweldige dierenkrukken uit de haakboeken ‘Dierenkruk haken’ deel 1 en deel 2 van Anja Toonen

U vindt ons vooraan in het midden, kraam C04. Van harte welkom!

Gepost op

CREA-WEEKEND Rijswijk 7, 8 en 9 sept. 2018

De beursmaanden komen er weer aan. En daar hebben wij enorm veel zin in!!!

De eerstkomende beurs is het Creaweekend in Rijswijk op 7, 8 en 9 september, en natuurlijk zijn wij weer van de partij!

En deze editie pakt Wolkoopjes.nl flink uit…

we hebben een flinke ruimte tot onze beschikking om een gezellige ‘haak maar aan – tafel’ te creëren. De hele dag kun je aanschuiven met een eigen brei- of haakwerkje. Voor degenen die nog niet (goed) kunnen haken of breien zit er de hele dag iemand bij om jou te helpen bij al je vragen. En het kost je niets!!!

Ook hebben we deze keer een extra kraam die we vol gaan stapelen met partij-aanbiedingen. Dus voor een leuk prijsje kun je een enorme voorraad wol en katoen inslaan van goede kwaliteit. Wie wil dat nu niet…?!

Uiteraard kunt u ook weer terecht voor onze mooie Rio katoen, de nieuwste haakboeken, vulling, haaknaalden, breinaalden, veiligheidsoogjes, labels en nieuwe haakpakketjes. Dit alles weer zeer scherp geprijsd zoals u van ons gewend bent!

We hopen u te mogen begroeten op deze fantastische beurs, en u kunt ons vinden direct in het eerste linker gangpad vanaf de ingang. Wij staan alleen op vrijdag en zaterdag.

Actie entreekaarten: Bij iedere bestelling bij Wolkoopjes.nl ontvangt u een entreekaart voor deze beurs met € 3,- korting!

Van harte welkom!

 

De Broodfabriek in Rijswijk

Volmerlaan 12.

Gepost op

Crea-weekend Rijswijk

Op vrijdag 6 april en zaterdag 7 april staat Wolkoopjes.nl weer op het Creaweekend in Rijswijk. Natuurlijk weer met ons scherpgeprijsde haakkatoen en alles wat met haken te maken heeft. U vindt ons bij kraam L 05.

Van harte welkom!

 

Gepost op

Hobby Crea Weekend Breda – zaterdag 10 maart 2018

Komende zaterdag is Wolkoopjes.nl van 10.00 tot 17.00 uur te vinden op het Hobby Crea Weekend in Breda.

Creaties

Het belooft één groot creatief weekend te worden tijdens het Hobby Crea Weekend. Dé laatste trends, producten, technieken, toepassingen, workshops en demonstraties, je vindt het allemaal tijdens het Hobby Crea Weekend!

Inspiraties

Laat je tijdens het Hobby en Crea Weekend inspireren en verrassen door de vele bijzondere toepassingen van de nieuwste hobby materialen bij de meer dan 80 deelnemers.

Gezelligheid

Het Hobby en Crea Weekend is een echt dagje uit. Lekker snuffelen langs de kramen, creatief bezig zijn en gezellig bij kletsen in het restaurant onder het genot van een hapje en drankje.

Gepost op

Tijdschrift Aan de Haak, vanaf NU in ons assortiment.

Het fantastische haakblad Aan de Haak is vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Het tijdschrift Aan de Haak komt één keer in de twee maanden uit. Bij ons komt het een paar dagen eerder binnen dan dat het in de winkels verkrijgbaar is!

Dus….. wil je de eerste zijn, bestel dit leuke haaktijdschrift dan bij ons!

En bent u op zoek naar een reeds verschenen editie maar niet meer te verkrijgen in de winkel? Vraag het ons, ook dit is bij ons te bestellen!

Gepost op

Actie ‘gratis naar Crea-weekend in Gorinchem’. LET OP: deze actie is gesloten.

Deze actie is gesloten!

Zin in een gratis uitje naar het CREA-WEEKEND in Gorinchem?

Dat kan!!!

Bij iedere bestelling vanaf € 40,- (exclusief verzendkosten) voegen wij een gratis entreeticket toe aan uw bestelling. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij want op = op.

Het Crea-weekend in Gorinchem wordt gehouden op 2, 3 & 4 maart. Uiteraard staat WOLKOOPJES ook op deze leuke beurs met uitzondering van 4 maart! Voor meer informatie over deze beurs, kijk op WWW.CREA-WEEKEND.NL

 

0

Your Cart