Garenpakket dierenkruk Schaap (snelle variatie)

20,50

Beschrijving

Dit haakpakket is speciaal samengesteld voor de leuke dierenkrukjes uit het haakboek ‘Dierenkruk haken’ van Anja Toonen. Het bevat niet de originele merken garen zoals in het boek staat beschreven, maar we hebben juist bewust gekozen voor alternatieve merken waardoor de pakketprijzen bijzonder laag blijven. En…het eindresultaat is vrijwel hetzelfde! De dierenkruk op de foto is hoe uw kruk er uit gaat zien met dit alternatief garenpakket.

Het garenpakket bevat:

  • 5 bollen Tendresse wit
  • 1 bol Alpina 6 grijs
  • gratis veiligheidsogen

(Ook te verkrijgen in Tendresse crème en Alpina 6 crème. Staat niet afgebeeld. Indien u crèmekleur wilt, graag vermelden bij uw bestelling!)

Wat houdt de ‘snelle variatie’ in?

Bij deze kruk zijn we afgeweken van de oorspronkelijke beschrijving uit het boek. Als u het schaap zou haken zoals in het boek staat beschreven dan zou u eerst een hoes moeten haken waarbij u alléén in de achterste lussen haakt. Daarna zou u op alle bovenste lussen de vacht moeten haken d.m.v. 6 losse – 1 hv in elke 2e volgende lus. Daar gaat heel veel tijd (en garen) in zitten.

Bij de ‘snelle variatie’ haakt u met Tendresse garen gewoon een basis hoes (staat ook duidelijk omschreven in het boek), zonder dat u daarna nog eens de vacht er overheen zou moeten haken. Dit past u ook toe bij de kop, de poten en het staartje.

Een eenvoudige, snelle en goedkope manier met een superleuk effect!

Wat u verder nog nodig heeft om deze dierenkruk te haken:  het boek ‘Dierenkruk haken deel 1, krukje, vulling, haaknaald 4.5 mm. (Uiteraard ook te bestellen in onze webshop).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Garenpakket dierenkruk Schaap (snelle variatie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *