Geplaatst op

Nieuw in ons assortiment, een echte topper: Rio 4

Voor iedereen die graag met Rio katoen haakt hebben we nu superleuk nieuws: de Rio 4 is nieuw op de markt!!!

Rio 4 van Lammy Yarns heeft dezelfde kleurtinten als de ‘gewone’ Rio, en bestaat ook uit 100% gemerceriseerd katoen. Eigenlijk is alles hetzelfde behalve….. ….. de dikte! De Rio 4 is geschikt voor naalddikte 4 – 4,5, heeft een gewicht van 50 gram en een looplengte van ca. 87 meter.

Wat je hier allemaal van kan maken? Teveel om op te noemen…. wat dacht je van een mooie deken, een prachtig vest of een lieve knuffel die veel groter uitvalt dan een knuffel die van ‘gewone’ Rio is gemaakt!

Wil je deze Rio 4 eens proberen? Dat kan nu gratis! De hele maand maart 2019 hebben wij een superactie: Bij een bestelling van minimaal 5 bolletjes Rio krijg je 1 bol Rio 4 cadeau!

Geplaatst op Geef een reactie

Crea Weekend Gorinchem

vrijdag 1- en zaterdag 2 februari is Wolkoopjes weer te bezoeken op de voorjaarseditie van het Crea Weekend in Gorichem. U kunt weer bij ons terecht voor ons scherpgeprijsde Rio haakkatoen. Ook willen we jullie graag de Mini-dierenkrukjes laten zien, dit is een variant op de grote dierenkrukken uit de haakboeken van Anja Toonen. Heeft u dit haakboek al? Dan hoeft u alleen maar een garenpakket en een handgemaakt minikrukje aan te schaffen en kunt u direct aan de slag! Verder hebben we ook alle benodigdheden bij ons om de hondjes te haken uit het boek ‘mijn hondjes van sokkenwol’. Wij haken ze alleen niet van sokkenwol, maar van….katoen! Nieuwsgierig geworden? Kom dan graag bij ons langs!

mini-dierenkrukjes
benodigdheden voor deze haakpatronen bij ons verkrijgbaar.
Geplaatst op Geef een reactie

Kerst Crea-weekend in Rijswijjk

Van 23 t/m 25 november wordt het jaarlijkse Kerst Crea-weekend in de Broodfabriek te Rijswijk georganiseerd.

Wolkoopjes.nl staat alleen op vrijdag 23- en zaterdag 24 november op dit Crea-weekend! 

Ook deze keer belooft het weer een leuke beurs te worden! U vind ons weer op dezelfde plek; bij binnenkomst gelijk het eerste pad links, vooraan, met twee kramen en een grote workshopruimte.

Wij promoten deze keer onze nieuwste binnenkomer: de gehaakte mini-dierenkrukjes!!! U kunt ze allemaal komen bekijken, en eventueel een leuk garenpakket uitkiezen om zelf een mini-dierenkrukje te gaan haken.

Ook kunt u weer deelnemen aan een leuke workshop. Deze keer gaan we een mini(kerst)krukje omhaken. Krijgt u er al zin in? Wij wel!!!

We hopen u weer te mogen begroeten.

Geplaatst op Geef een reactie

Handwerk & Quiltdagen, Brabanthallen Den Bosch

Wolkoopjes.nl staat van 15 t/m 17 november op de Handwerk & Quiltdagen. Deze worden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

U kunt ons vinden bij de ingang, direct 1e pad links, kraamnummer 165.

Wij staan er met onze prachtige katoengaren Rio, alle kleuren op voorraad! Ook gaan wij er met onze nieuwste binnenkomer staan: de gehaakte mini-dierenkrukjes !!! Komt u ze bewonderen? De garenpakketten voor deze mini-dierenkrukjes zijn dan ook bij onze kraam verkrijgbaar.

Tot ziens in Brabant!